Hızlı Erişim

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Müfredat Geliştirme ve Güncelleme Çalıştayı Yapıldı

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Müfredat Geliştirme ve Güncelleme Çalıştayı Yapıldı

  •  16 Ekim 2024 Çarşamba
  •  209 Görüntüleme
  •  Yazdır

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi ve Hemşirelik Bölümleri Müfredat Geliştirme ve Güncelleme Çalıştayı gerçekleştirildi. Fakülte Toplantı Salonunda yapılan Çalıştaya Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Dekanımız Prof. Dr. Fatih Polat, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Tokat Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ünsal Durupınar ile birlikte Dış Paydaşlarımız; Erbaa İlçe Sağlık Müdürümüz, Erbaa Devlet Hastanesi Başhekim Vekili, Tokat Medical Park Hastanesi ve Amasya Kolmed Hastanesi Yetkili Müdürleri, Erbaa Devlet Hastanesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite Hastanesi Başhemşiresi, akademik personellimiz ve bölüm kalite elçileri öğrencilerimiz katılım sağladı.

Dekanımız Prof. Dr. Fatih Polat’ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak da konuşma yaptılar. Çalıştayda; bölümlerimizin tanıtımı, Fakültemiz tarafından yapılan toplum yararına katkı projeleri ve paydaşların yeni proje önerileri, bölümlerimizin klinik uygulamada yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerinin dış paydaşlar ile görüşülmesi, güncel müfredatların ve teklif edilen seçimlik derslerin görüşülmesi konuları ele alındı. Üç oturum hâlinde gerçekleştirilen çalıştay, Dekanımız Prof. Dr. Fatih Polat’ın genel değerlendirme konuşması ve katılımcılara belge taktimi ile son buldu.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.