Tıp Fakültesi Öğrencilerimizle “Dr. Salih Selman ile Hayata Dair” Söyleşisi Gerçekleştirildi

•  15 Ekim 2024 Salı

Üniversitemiz Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yeniler Kulübü tarafından Dr. Salih Selman’ın konuşmacı olarak yer aldığı “Dr. Salih Selman ile Hayata Dair” söyleşisi gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre Merkezi Millî İrade Salonunda düzenlenen programa Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Yusuf Temür, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Kulüp Başkanı Ali Oğuz İşbilir ve Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. İbrahim Enes Öner’in yaptığı açılış konuşmasının ardından söyleşi programına geçildi. Konuşmacı Dr. Salih Selman, yaşamından ve meslek hayatından deneyimler aktardığı konuşmasında hayatın her alanında çok çalışmanın önemine değindi.

Tıp Fakültesi öğrencilerimizin de yoğun ilgiyle takip ettiği program, teşekkür belgesi ve hediye takdimi ile son buldu.