Hızlı Erişim

Uluslararası Öğrencilerimizin Gözünden Tokat Fotomaratonu Gerçekleştirildi

Uluslararası Öğrencilerimizin Gözünden Tokat Fotomaratonu Gerçekleştirildi

  •  15 Ekim 2024 Salı
  •  98 Görüntüleme
  •  Yazdır

Erasmus Günleri kapsamında ilki gerçekleştirilen “Uluslararası Öğrencilerin Gözünden TOKAT” temalı fotomaraton yarışması gerçekleştirildi. Üniversitemizde eğitim gören Uluslararası öğrencilerimiz Şehrimizin tarihi ve turistlik mekanlarında farklı bakış açılarından çekmiş oldukları fotoğraflarla yarışmaya katılıyorlar. Üniversitemiz Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Melike Aypar Aktanoğlu gerçekleştirilen fotosarafi ile alakalı, “Şehrimizin tarihi dokusu Uluslararası öğrencilerin farklı  bakış açıları ile çektikleri karelerde yer alacak.  Öğrencilerilerimiz için keyifli bir fotomaraton oldu. Erasmus Koordinatörlüğü olarak emeği geçen başta öğrencilerimiz ve koordinatörlük çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Jüri üyeliklerini Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Adem Yücel, Doç. Dr. Mahir Yerlikaya ve  Dr. Ögr Üyesi Hakan Mazlum tarafından yapılacak olan Tokat Fotomaratonu sonuçları Erasmus Days etkinliğinde açıklanacak.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.