Hızlı Erişim

Tazelenme Üniversitesi Kayıtlarımız Başlıyor

Haberler

Tazelenme Üniversitesi Kayıtlarımız Başlıyor

  •  12 Eylül 2024 Perşembe
  •  538 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında uygulamaya konan 60+ Tazelenme Üniversitesi projesi hayata geçiyor. Üniversitemiz 2024-2025 yılı eğitim döneminde ilk öğrencilerini alarak Türkiye’de 60 yaş ve üzeri bireyleri ‘Tazelenme Kampüsü’ne dâhil eden ilk 10 üniversiteden birisi olacak.


Tazelenme Üniversitesi ile bir yandan tarih, sanat, spor, manevi gelişim, sağlık, beslenme, fizik tedavi bilgileri gibi  teorik derslerle yaşam boyu öğrenmenin gerçekleşmesi sağlanırken öte yandan  aşçılık, seramik, ahşap boyama, bahçecilik gibi uygulamalı derslerle öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanınacak. Teori ve uygulamalı derslerin yanında düzenlenen toplu aktiviteler, geziler, toplu yemekler, doğa yürüyüşü ve çeşitli sanatsal aktivitelerle 60 yaş ve üzeri öğrencilerimizin daha aktif, katılımcı, mutlu ve sağlıklı bir yaşlanma süreci geçirmeleri hedefleniyor.


Bu kapsamda 60 yaş ve üzeri öğrencilerimizin faydalanabileceği tazelenme üniversitemize ön kayıtlar 13-30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak. İlk ders zili 7 Ekim’de çalacak.  Tazelenme üniversitesinden faydalanmak için 60 yaş ve üzeri olmak, okur yazar olmak ve eğitime engel sağlık sorununun bulunmaması yeterli. Başvurular online gerçekleştirilecek olup başvuru ve detaylı bilgi için  “tazelenme.gop.edu.tr” adresini ziyaret edebilir veya 0 (356) 250 00 11 (dahili: 3953) numaralı telefondan Tazelenme Üniversitesi Koordinatörlüğüne ulaşabilirsiniz.


TOGÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ ailesi olarak 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için 60 yaş ve üzeri tüm öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.