Hızlı Erişim

Akademik Veri Yönetim Sistemi Hizmete Girdi

Haberler

Akademik Veri Yönetim Sistemi Hizmete Girdi

  •  9 Eylül 2024 Pazartesi
  •  944 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemizde akademisyenlerimizin makale, atıf, kitap, proje, ödül, patent ve benzeri akademik üretimlerinden oluşan araştırma performanslarını eş zamanlı olarak izleyen ve karar vericilere somut veri sağlayacak bir sistem olan Akademik Veri Yönetim Sistemi hizmete sunuldu.

Sistem sayesinde öğretim elemanları çok farklı platformlarda kaydedilen akademik verilerini tek bir platform üzerinden izleme ve paylaşma, yöneticiler ise öğretim elemanlarının araştırma performansı konusunda veriye dayalı karar verme olanağı bulacak. Sistem ayrıca kamuya açık veri de sunduğundan kamuoyuna Üniversitemize ilişkin ayrıntılı veri sağlanmış ve hesap verebilirlik ilkemiz doğrultusunda önemli bir gereklilik yerine getirilmiş olacak. Tüm öğretim elemanlarımız TOGÜ Dijital Giriş Kapısı üzerinden sisteme giriş yaparak kendi profillerini inceleyebilir ve gerekli gördükleri düzenlemeleri yapabilirler.

Sisteme ulaşmak için tıklayınız



Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.