Hızlı Erişim

Özel Gereksinimli Bireyler Hobi Bahçesi Hasat Sürecine Dahil Oluyor

Özel Gereksinimli Bireyler Hobi Bahçesi Hasat Sürecine Dahil Oluyor

  •  29 Ağustos 2024 Perşembe
  •  544 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı projesi çerçevesinde ilimizdeki ve üniversitemizdeki tüm özel gereksinimleri bireyler için kampüsümüzde hobi bahçesi oluşturuldu. Bahçenin fide ekimi ve bakımı özel gereksinimli bireyler tarafından yapılıyor. Yetişen organik sebze ve meyveler farklı özel gereksinimli gruplar tarafından hasat ediliyor.

Hobi bahçemize gelme imkânı bulunmayan ve Üniversitemizin Palyatif Bakım Merkezimizde kalan hasta ve refakatçilerine ise üniversitemizin gönüllü akademisyenleri tarafından toplanan organik sebze ve meyveler her bir hasta odasına götürülerek ikramda bulunuluyor. Üniversitemiz bünyesindeki hobi bahçemizden, Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı Projesi kapsamında özel gereksinimli gruplarla hasat süreci devam edecek.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.