Engelsiz Gönül Bağı Projesi Bilim Etkinlikleri ile Devam Etti

•  20 Ağustos 2024 Salı

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Gönüllük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından “Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı: Bilim Etkinlikleri” programı düzenlendi. Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleşen etkinliğe Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf TEMÜR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan DEMİR, Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Tuba KARABEY, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Adem KESKİN, Doç. Dr. Ercan ÇAÇAN, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Demet ÇAKIR ve Arş. Gör. Dr. Burak ŞİRİN katıldı.

Etkinlik kapsamında çocuk evleri koordinasyon merkezinde kalan misafirlerimize laboratuvarda deniz ve kara hayvanları tanıtıldı, TOGÜ Herbaryum ziyaret edilip Türkiye Florası hakkında bilgi alındı. Etkinlik sonrasında açık alanda ikramlarda bulunuldu. Daha önce fide dikim etkinliği yapılan hobi bahçesinde sebzeler toplanarak hasat etkinliği düzenlendi. Etkinliklerimiz dezavantajlı gruplarla birlikte düzenlenmeye devam edecek.