Fındık İşçisi Şenel YAVUZ’un Tercihi TOGÜ Oldu

•  20 Ağustos 2024 Salı

YKS 2024 tercih sonuçlarına göre Üniversitemiz Tıp Fakültesini kazanan Şenel YAVUZ, yerleşme sonucunu fındık toplarken öğrendi. Mevsimlik iş için Ordu’ya giden Şenel YAVUZ Beyin ve Sinir Cerrahı olmayı hedefliyor.

Fındık bahçesinde çalışan YAVUZ, bahçede internet çekmediği için sonuçlarına öğretmeninin bakmasını istedi. Öğretmeni Şenel YAVUZ’a ilk tercihi olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne yerleştiğini söyledi.

Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu Şenel YAVUZ, öğretmenleri ve ailesinin destekleriyle başarılı olduğunu ifade etti. YAVUZ, “İnsanların hayatına dokunmak, onları iyileştirmek için mücadele edeceğim” dedi.