Yeni Gelen Öğrencilere Yönelik Barınma Danışma Hattı Aktif Hale Geldi

•  19 Ağustos 2024 Pazartesi

Geçtiğimiz yıl başlatılan yeni gelen öğrencilere yönelik barınma danışma hattı uygulaması bu yıl da aktif hale getirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın girişimleri ile kurulan hat üzerinden yeni kayıt öğrencilerimiz barınma konusunda yetkililerden bilgi ve destek alabilecek.

Rektörümüz yaptığı açıklamada, öğrencilerimizin Tokat’a ve Üniversitemize gelirken zorluk yaşamamaları ve kötü niyetli kişilere karşı farkında olmaları için barınma ve ulaşım ile ilgili destek hattı kurulduğunu belirtti. Rektörümüz, suç işleyen kişiler ve örgütlerin barınma bahanesi ile öğrencilere yaklaşabileceğini ifade ederek yeni gelen öğrencilerin terör ve suç örgütlerine karşı da dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Bu gibi durumlarda öğrencilerin emniyet müdürlüğümüze başvuruda bulunabileceklerini belirtti.