Üniversitemizde Obezite Bilgilendirme Eğitimi Düzenlendi

•  16 Ağustos 2024 Cuma

Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinin aylık olarak düzenlediği bilgilendirme ve eğitim toplantıları devam ediyor. Üniversitemiz Tıp Fakültesinde gerçekleşen toplantıda, Merkez Müdürümüz Dr. Elif ERDOĞDU CEYLAN, “Obezite Bir Tercih midir, Yoksa Hastalık mıdır?” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Diyetisyenimiz Ebru Nur BİLCE ise beslenme okuryazarlığı konularından bahsetti.

Merkez Müdürümüz Dr. Elif ERDOĞDU CEYLAN, “Düzenlenen aylık toplantılarla obezite ile mücadelede ekip olarak multidisipliner bir yaklaşımı benimseyip hastalarımıza en uygun ve en iyi seçeneği sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Bilgilendirme ve eğitim sonunda, takiplerinde başarı gösteren iki hastaya başarı belgeleri teslim edildi.