TOGÜ En Çok Tercih Edilen Üniversiteler Arasında

TOGÜ En Çok Tercih Edilen Üniversiteler Arasında

•  14 Ağustos 2024 Çarşamba

YKS 2024 yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla üniversitelerin tercih edilme oranları da belli oldu. Üniversitemiz 2024 yerleştirme sonuçlarına göre önlisans düzeyinde %100, lisansta %97 olmak üzere genel oranda %99 doluluğa ulaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, “Yeni dönem programlarının doluluk oranlarının yüzde yüze yakın olması bizlere duyulan güvenin bir göstergesidir. Gençlerimizin eğitim hayatları boyunca akademik, sosyal, kültürel ve sportif olanaklar ile Üniversitemizden mesleki yeterliliğe ulaşmış bireyler olarak mezun olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi. Rektör YILMAZ öğrencilere; tarihi, kültürü ve doğal hazineleriyle güzide Anadolu şehri olan Tokat’ta unutulmaz anılar biriktirmeleri temennilerinde bulundu. Tercihini Üniversitemizden yana kullanan tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diledi.