Hızlı Erişim

Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

  •  13 Ağustos 2024 Salı
  •  254 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Millî İrade Salonunda gerçekleşen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit EĞRİ, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Yusuf TEMÜR, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin DEMİRAY, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN, dekanlarımız, koordinatörlük personeli ve Üniversitemizin birim kalite temsilcileri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ açılış konuşmasında, “Üniversitemizin kurumsal yapısının daha da güçlenmesi, hizmet kalitemizin ulusal ve uluslararası standartlara uyumlu hâle gelmesi yolunda önemli bir aşamayı daha hep birlikte adımlıyoruz. Bu süreçte ilk olarak Türk Standartları Enstitüsüne başvurumuzu gerçekleştirdik ve bu başvurumuzun ardından 70 personelimizle kalite yönetim sistemi eğitimlerimizi tamamladık. Diğer üniversiteler ile toplantılar düzenleyerek deneyim alışverişinde bulunduk. Bu kapsamda ISO 9001 Kalite Sistemine uygun olarak üniversitemizde kullanılan binden fazla belge dokümante edildi. Belge dokümantasyonu, Üniversitemizin süreçlerinin şeffaf, izlenebilir ve sürekli iyileştirilebilir bir yapıya kavuşmasında önemli bir adım olmuştur.” dedi. 

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN, yapılan çalışmaların tüm birimlerle paylaşılması adına düzenli olarak eğitimler ve toplantılar düzenlediklerini belirterek ISO 9001 Kalite Sistemine uygun olarak yapılan çalışmalardan bahsetti. Toplantıda Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN, Gökçe ARMAĞAN ve Öğr. Gör. Murat TOPALOĞLU “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme” sunumu gerçekleştirdiler. Sunumda; Dokümantasyon, İç Tetkik ve Risk Tabanlı Proses Yönetimi hakkında bilgiler verildi. 

Toplantı soru-cevap kısmının ardından sona erdi. 




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.