Hızlı Erişim

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın Aramıza Yeni Katılan Öğrencilerimize “Hoş Geldiniz” Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın Aramıza Yeni Katılan Öğrencilerimize “Hoş Geldiniz” Mesajı

  •  13 Ağustos 2024 Salı
  •  572 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ailesinin yeni üyeleri,

Sevgili öğrencilerimiz;

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 32 yıllık köklü geçmişi ve geleneği ile bilimin ışığında evrensel bilgi hazinesine ve insanlığa hizmet için nitelikli katkılar sunan bir kurumdur. Yıllarca verdiğiniz emek ve yorucu bir maraton sonucu üniversitemizin bir mensubu olma başarısı gösterdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Üniversitemiz camiasının bir üyesi ve Rektörü olarak hepinize “hoş geldiniz” diyorum.

Orta Anadolu’nun mayası; tarihi, kültürel ve doğal hazineleri ile Tokat ve dünyanın en yeşil kampüsleri arasında olan çevreci Taşlıçiftlik yerleşkemizin her köşesinde unutulmaz anılar biriktirmenizi diliyorum. Sizi ülkemizin yarınlarına yeni ufuklar açacak meslek uzmanları ve mutlu bireyler olarak hazırlamak için akademik birimlerimizi ve hocalarınızı her zaman yanı başınızda bulacaksınız. Bunun yanı sıra, yeni yolculuğunuzda bireysel gelişiminiz için Üniversitemiz ve yerleşkelerinin tüm sosyal, kültürel ve sportif olanaklarından en üst düzeyde yararlanmanızı arzu ediyoruz.

Üniversitemizde öğrencilerimiz için sunulan kulüp faaliyetlerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası değişim programlarına ve toplumsal katkı projelerine de katılarak üniversiteli gencin sorumluluklarından olan ekip çalışması ve kişisel gelişim gibi hedefleri dikkate almanızı temenni ediyor; ilk günden itibaren bu etkinliklere katılarak öğrenim hayatınızı zengin bir sosyokültürel yaşam ile harmanlayacağınıza inanıyorum.

Bugünden itibaren Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin size katacağı tüm değer ve donanımla siz de nice güzellikleri tüm insanlığa taşıyacak; hem Ülkemizin hem de insanlığın ortak refah ve mutluluğu için çalışacaksınız. Artık Üniversitemiz ailesinin bir parçası olduğunuzu unutmayın.

Bu duygu ve düşüncelerimle, başarınızın bir ömür boyu devam etmesini diliyorum. Ailemize tekrar hoş geldiniz.

 




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.