Üniversitemiz Türkiye'de En Yüksek Oranda Hibe Alan 4. Üniversite Oldu

•  8 Ağustos 2024 Perşembe

Üniversitemiz Erasmus projelerine hız kesmeden devam ediyor. Erasmus Koordinatörlüğümüz, KA171 2024 projesi kapsamında 262.925 Avro hibe kazanarak Türkiye’deki üniversiteler arasında en yüksek hibe alan 4. üniversite oldu. Proje kapsamında, 26 farklı ülke ile gerçekleştirilecek olan Erasmus öğrenci ve personel hareketliliği ile Üniversitemiz, Türkiye genelindeki 117 üniversite arasında 9. sıraya yerleşerek büyük başarı gösterdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Erasmus Koordinatörlüğümüzün çalışmalarından dolayı kendilerini kutlayarak Türkiye’de 117 üniversite arasında 9. sırada yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Personelimiz ve öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri için Erasmus programlarını önemsediklerini dile getiren Rektörümüz, bu başarıda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.