Hızlı Erişim

Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı “Hasat Zamanı”nda Buluştu

Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı “Hasat Zamanı”nda Buluştu

  •  7 Ağustos 2024 Çarşamba
  •  471 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü iş birliği ile “Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı Hasat Zamanı” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf TEMUR, Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Tuba KARABEY, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Neslihan CANPOLAT ÇIĞ, Türkiye Beyazay Derneği Tokat Şubesi Başkanı Suna ARSLAN KÖTEN, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı.

Üniversitemizin özel gereksinimli bireylere tahsis ettiği “Gönül Bağı”nda misafirlerimiz, temiz hava ve yeşil doğa içinde çeşitli ikramlar eşliğinde bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldu. Etkinlikte, özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile sebze toplandı. Doğa ile iç içe bir gün geçiren misafirlerimiz etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bu tür etkinliklerinin devamının gelmesini arzu ettiklerini dile getirdiler.

Üniversitemiz bünyesinde, Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı Projesi kapsamında dezavantajlı gruplarla toplumsal alanda düzenlenen etkinlikler devam edecek.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.