Hızlı Erişim

Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüz Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüz Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

  •  7 Ağustos 2024 Çarşamba
  •  574 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehtap ARAS Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) yetkilileri ile görüşen Doç. Dr. Mehtap ARAS, gelecek dönemde yapılabilecek iş birliklerini değerlendirdiklerini ve Japonya’daki üniversitelerin iş birliğiyle yeni projeler yapmayı planladıklarını aktardı. ARAS, Üniversitemizin afet yönetimi alanında lisans ve yüksek lisans öğrencisi olan tek üniversite olduğunu söyleyerek bölümler ve araştırma merkezimiz hakkında JICA yetkililerine bilgiler aktardı. 


Ankara ziyaretleri kapsamında, AFAD Başkan Yardımcısı Hamza TAŞDELEN, Afet Risklerini Azaltma ve Önlem Daire BAşkanı Abdulkadir TEZCAN ve Afetlere Müdahele Genel Müdürü Dr. Sadi ERGİN ile de görüşen Doç. Dr. Mehtap ARAS, Üniversitemiz ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitimlere devam ettiklerini aktararak desteklerinden dolayı AFAD yetkililerine teşekkürlerini iletti.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.