Karabük Üniversitesi Rektöründen Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektöründen Ziyaret

•  6 Ağustos 2024 Salı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih KIRIŞIK, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede iş birlikleri değerlendirildi. Görüşme sonrasında Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen ve Türkiye’de birçok paydaşın katılımıyla düzenlenen ulusal sağlık bilimleri alanı festivali (Sağlıkfest) kapsamında yapılacak ortak çalışmalar ile akademik çalışmalar için iş birliği anlaşmaları imzalandı. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin DEMİRAY da hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Fatih KIRIŞIK’a teşekkürlerini iletti.