Vali KÖKLÜ’den Rektörümüze Ziyaret

Vali KÖKLÜ’den Rektörümüze Ziyaret

•  5 Ağustos 2024 Pazartesi

Tokat Valisi Abdullah KÖKLÜ, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversitemizin yeni eğitim öğretim dönemi faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmenin ardından Rektörümüz ve Valimiz, Genç Ofis, Diyanet Ofisi, TOGÜSEM, Aile Sağlığı Merkezi, kampüsümüzde faaliyet gösteren Anaokulu, Kamp alanı, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi seraları ve inşaatı devam eden Mehmet Emin Saraç Camii inşaatında  incelemelerde bulundu. İncelemelerde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim KÖYİĞİT, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin DEMİRAY, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Yusuf TEMUR ve Doç. Dr. Şahin SÖZEN, Genel Sekreter Yardımcılarımız Talip KESKİN ve Murat SALDIRICIER de hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Valimiz Abdullah KÖKLÜ’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.