Hızlı Erişim

Rektörümüz Yaz Brifinglerine Daire Başkanlıkları ile Devam Ediyor

Rektörümüz Yaz Brifinglerine Daire Başkanlıkları ile Devam Ediyor

  •  5 Ağustos 2024 Pazartesi
  •  406 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversitemiz bünyesinde yer alan daire başkanlıkları ile toplantılarda bir araya geliyor. Yaz döneminin başlamasıyla birlikte uygulama ve araştırma merkezleri, koordinatörlükler ile toplantılar düzenleyen Rektörümüz, şimdi de daire başkanlarıyla toplantılar gerçekleştiriyor. Toplantılarda daire başkanlıklarının şimdiye kadar yapmış oldukları faaliyetler, personel durumu ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktarılıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yaptığı açıklamada daha önce merkezler ve koordinatörlüklerle bu toplantıların gerçekleştirildiğini şimdi ise daire başkanlarıyla toplantılar yapıldığını ifade etti. Bu toplantılarda birimlerin durumlarının öğrenildiğini aktaran Rektörümüz, beklentilerin ve önerilerin de ortaya konduğunu söyledi. Rektörümüz, toplantıların Üniversitemizin verimliliğinin artırılması amacıyla yapıldığını ve bu tür toplantıların devam edeceğini aktardı.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.