Kazakistan Baişhev Üniversitesi Rektöründen Ziyaret

•  2 Ağustos 2024 Cuma

Kazakistan Baişhev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lygina Olga IVANOVNA, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Gülnar KUNURKULZHAYEVA, Prof. Dr. Alla KORYAKOVA, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgi alan misafirlerimiz, her iki üniversite arasında işbirlikteliği yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ nazik ziyaretlerinden dolayı Kazakistan Baişhev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lygina Olga IVANOVNA ve üniversite yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.