Hızlı Erişim

Üniversitemizde Obezite Eğitimleri Devam Ediyor

Haberler

Üniversitemizde Obezite Eğitimleri Devam Ediyor

  •  1 Ağustos 2024 Perşembe
  •  294 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinin aylık olarak düzenlediği bilgilendirme ve eğitim toplantıları devam ediyor. Üniversitemiz Tıp Fakültesinde gerçekleşen toplantıda, obezite eğitim hemşiresi Nagihan BOZKURT BAYRAM tarafından “Obezitede Yaşam Tarzı Değişikliği ve Altında Yatan Hastalıklar” konulu sunum gerçekleştirildi. Sunum sonunda takiplerinde başarı gösteren iki hastaya başarı belgesi takdim edildi.

Düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarda, obezite ile mücadelede ekip olarak multidisipliner bir yaklaşım ile hastalara en uygun ve en iyi seçeneği sunmak hedefleniyor. Sağlıklı yaşam için halkın bilinçlendirmesi konusuna dikkat çeken Nagihan BOZKURT BAYRAM, Üniversite olarak halka açık etkinliklerin devam edeceğini söyleyerek toplantıların düzenlenmesinde emeği geçen Rektörlüğümüze, Üniversite Hastanemize ve hastanemizde görevli olan tüm personelimize teşekkürlerini iletti.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.