Üniversitemiz Öğretim Görevlisi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kuruluna Üye Seçildi

•  31 Temmuz 2024 Çarşamba

Üniversitemiz Artova Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Cezmi ERVÜZ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bilimsel araştırma, bilgi üretimi ve yönetimi ile sosyal hizmet politika faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere oluşturduğu Bilim Kuruluna üye olarak seçildi.

Bakanlık tarafından Ankara’da gerçekleştirilen “Bilim Kurulu ve Karar Destek Mekanizmaları Çalıştayı”na katılan Öğretim Görevlisi Cezmi ERVÜZ, Bilim Kuruluna bağlı Çocuk Komisyonunda göreve başladı. Bilim Kurulu Komisyonlar Toplantısı'nda göstermiş olduğu katkılardan dolayı, Öğretim Görevlisi Cezmi ERVÜZ’e Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ayşegül YILDIRIM KARA teşekkür belgesi takdim etti.