Hızlı Erişim

Rektörümüz Proje Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Proje Koordinasyon Toplantısına Katıldı

  •  30 Temmuz 2024 Salı
  •  447 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi tarafından proje bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit EĞRİ ve Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhittin DEMİRAY, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Onur SARAÇOĞLU ve dekanlarımız katıldılar.

Toplantıda, Doç. Dr. Onur SARAÇOĞLU tarafından Üniversitemizin yıllara göre proje performansları ve yeni çağrıya açılan projeler hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Proje bilgilendirme etkinliklerinin meyvesi olarak Üniversitemizden yapılan TÜBİTAK proje sayılarının artmaya devam ettiğini belirten SARAÇOĞLU, ilerleyen yıllarda yapılan etkinlik ve tanıtımlarla bu sayıların daha da üzerine çıkılacağını belirtti. Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Onur SARAÇOĞLU, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’a ve birim amirlerine teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, birimlerle gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına verdikleri önemi dile getirerek Teknoloji Transfer Ofisi tarafından yapılan işlerin de değerli olduğunu vurguladı. Üniversite olarak projeler üreten ve her açıdan yenilikçi adımlar içinde olan bir kurum olmaktan duydukları sevinci dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversitemizin proje sayılarını ve proje çeşitliliğinin daha da artırılabilmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.