Hızlı Erişim

Yemekhane Rezervasyon İşlemleri Artık Online Yapılacak

Yemekhane Rezervasyon İşlemleri Artık Online Yapılacak

  •  16 Temmuz 2024 Salı
  •  1607 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz yemekhanelerinde rezervasyon ile yemek yeme dönemi başladı. Taşlıçiftlik Kampüsümüzde başlayan uygulama ile öğrenci ve personelimiz öğle yemeğini yemekhane rezervasyonu yaparak yiyebilecek.

İsrafın önüne geçilmesi için uygulamaya alınan yeni sistemde, tüm öğrencilerimiz ve personelimiz bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek rezervasyon yapabilecek sonrasında ise para yükleme işlemini gerçekleştirebilecek. Taşlıçiftlik yerleşkesi dışında bulunan kampüslerde ise  rezervasyon uygulaması için planlamalar sürerken para yükleme işlemi online yapılabilecek.

Rektör YILMAZ, “Yeni Uygulama ile İsrafın Önüne Geçmek İstiyoruz”

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, yeni uygulamaya konan sistemle kaynakların yerinde kullanılacağını söyledi. Artan personel ve öğrencilerimizin öğle yemeği menüsünü önceden inceleyerek istediği günlere rezervasyon yapabileceğini belirten Rektörümüz israfın da önüne geçileceğini belirtti. Rektörümüz açıklamasında, her hafta çarşamba gününe kadar tüm öğrenci ve personelin bir sonraki haftanın yemek listesini ilgili web sayfasından görebileceğini ve istediği günlere rezervasyon yapabileceğini  aktardı. Bu sayede, yemekhane sırası bekleme sorununun, uzun yemek kuyruklarının oluşması ve zaman kaybının ortadan kalkacağını söyledi.

Personel ve öğrenci kartlarına online olarak para yükleneceğini de ifade eden Rektörümüz talep edilen sayıda yemeğin yemekhanelerde çıkacağını, dolayısıyla yemeklerin tam sayıya göre yapılacağını belirtti. Rektörümüz, Üniversitemiz kaynaklarının yerinde kullanılması gerektiğini vurgulayarak yeni sistemle birlikte yemekhane hizmetlerinde kalitenin de artacağını söyledi.

Yeni sisteme göre Üniversitemiz yemek rezervasyonu işlemleri sadece Taşlıçiftlik Yerleşkemizde bulunan yemekhaneler için yapılacak. Personel ve öğrencilerimiz bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek yemekhane rezervasyonu yaptıktan sonra ücret ödeyecek. Cuma gününe kadar ise yapmış oldukları yemek seçimini iptal edebilecek ve para iadesi alabilecek. Bugün başlayan uygulama ile öğrenci ve personelimiz önümüzdeki haftanın yemekhane işlemini yapabiliyor.

Sisteme Giriş için TIKLAYINIZ


TOGÜ Kimlik Kartına Online Para Yükleme ve Yemek Rezervasyonu İşlemleri Kılavuzu


Rezervasyonlu/Rezervasyonsuz Yemek Fiyatı Listesi için TIKLAYINIZ




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.