Hızlı Erişim

Üniversitemiz, Yeni Bölümlerle Büyümeye Devam Ediyor

Üniversitemiz, Yeni Bölümlerle Büyümeye Devam Ediyor

  •  3 Haziran 2024 Pazartesi
  •  1086 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz, yeni açılan bölüm ve programlarla büyümeye devam ediyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararına göre Üniversitemizde Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı açıldı. Eczacılık ve Mimarlık bölümleri ile Mahkeme ve Büro Hizmetleri Programına ise ilk defa öğrenci alınacak. Lisansüstü düzeyde ise Hareket ve Antrenman Bilimleri (Dr), Temel İslam Bilimleri (Dr) ve Felsefe ve Din Bilimleri (Dr) programlarına öğrenci kabul edilecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yaptığı açıklamada Üniversitemiz Tokat MYO bünyesinde Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programının açıldığını, akademik kadronun tamamlanması durumunda önümüzdeki yıllar içerisinde öğrenci alımının yapılabileceğini ifade etti. Rektörümüz, Mahkeme ve Büro Hizmetleri Programı, Eczacılık ve Mimarlık bölümlerinin ise ilk defa öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin lisansüstü eğitiminden de bahseden Rektörümüz Hareket ve Antrenman Bilimleri, Temel İslam Bilimleri ve Felsefe ve Din Bilimleri doktora programlarına da öğrenci alınacağını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, katkılarından dolayı Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR’a ve Yükseköğretim Kurulu üyelerine teşekkür etti.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.