Hızlı Erişim

.

Manşetler
  • .

    24 Mayıs 2024 Cuma

.

  •  24 Mayıs 2024 Cuma
  •  361 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yükseköğretim kurumlarındaki niteliğin yükseltilmesi ve kalite güvencesine katkı sağlanması amacıyla uygulanan “Kurumsal Akreditasyon Programı”na kabul edildi.

YÖKAK tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ile üniversitelerin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı, kalite, liderlik ve yönetim alanlarında belirlenen ölçütler ile dış değerlendirmesinin yapılması amaçlanıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, üniversitemizin Kurumsal Akreditasyon Programı’na dâhil olması için tüm çalışmaları tamamlayarak süreci tamamlamak istediklerini vurgulayarak program başvuru sürecinde emeği geçen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR başta olmak üzere YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK’a, Kalite Komisyonu Üyelerine, dış paydaşlarımıza, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize teşekkür etti.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.