AÜB Tanıtım Fuarının 10’uncusu Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Açıldı

•  22 Mayıs 2024 Çarşamba

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarının 10’uncusu Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen fuara Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT, Dekanlar, Müdürler, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldılar.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KIR yapmış olduğu konuşmada öğrencilerin hayatlarında önemli bir süreci oluşturan Üniversite tercihlerinin önemine değindi. 15 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin öğrencilere faydalı olmasını diledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT yapmış olduğu konuşmada 15 Üniversite temsilcisini Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Açılan fuarda AÜB üyesi 15 üniversitenin kurdukları stantlarla öğrencilere üniversitelerini tanıtacağını belirten Rektör Yardımcımız katılımlarından dolayı Üniversite temsilcilerine ve ilimiz bünyesinde öğrenim gören lise öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Konuşmalar sonrasında açılış kurdelesi kesilerek, üniversiteler tarafından kurulan stantlar ziyaret edildi. Üniversite tanıtım fuarında Üniversitemiz de stant açarak bölümler, puanlar, kontenjanlar, sosyal ve sportif imkânlar konusunda öğrencilere bilgiler aktarıldı. Üniversitemizi tanıtıcı materyaller dağıtıldı. Üniversite tanıtım fuarı gün boyunca 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde öğrencilerin ziyaretine açık olacak.