22 Mart Dünya Su Günü Paneli Gerçekleştirildi

•  22 Mart 2024 Cuma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından “22 Mart Dünya Su Günü” paneli gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen panele Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Hüseyin MERTOL’ün moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Prof. Dr. Sedat Vahdet YERLİ, Prof. Dr. Hakan Mete DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ekrem BUHAN panelist olarak yer aldı. Panelistler, suyun önemi, su, iklim ve sürdürülebilirlik konularında ayrıntılı bilgileri dinleyicilere aktardılar.

Panel sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Sefa Ersan KAYA’nın küratörlüğünü yaptığı afiş sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sergide Turhal Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencilerinin afişleri sergilendi. Sergi 22-25 Mart tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.