Hızlı Erişim

GÖNÜL BAĞINDAN SEVGİYE UZANAN ELLER PROJESİ

Haberler

GÖNÜL BAĞINDAN SEVGİYE UZANAN ELLER PROJESİ

  •  20 Kasım 2023 Pazartesi
  •  1066 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ACUNGİL, öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından çocuk etkinlik atölyelerinde  Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evlerinden üniversitemize ziyarete gelen çocuklarımıza “Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller” projesi kapsamında 17 Kasım 2023’teçeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü gönüllü öğretim elemanları Öğr. Gör. Ayşe FİLİZ ÜNSER, Öğr. Gör. Gülsüm MOLLAHÜSEYİNOĞLU, Öğr. Gör. Nagehan AKGÜL ve bölüm öğrencileri ile birlikteMüzik Atölyesinde çocuklarımıza çeşitli kostümler giydirilerek birlikte şarkılar söylendi.Fen Atölyesinde çocuklarımızın katılımıyla farklı deneyler yapıldı.Sanat Atölyesinde Parmak boyası ve oyun hamuru ile etkinlikler gerçekleştirildi. Akabinde yine Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü gönüllü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dursun YILMAZ, Öğr. Gör. Esra ATEŞ, Öğr. Gör. Tuğçe YILDIRIM DAL ve bölüm öğrencileri çocukların istekleri doğrultusunda saç ve güzellik bakımı uygulamaları yaptı.


Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Yusuf TEMUR etkinlik ile ilgili “Yaklaşık bir hafta önce Yüksekokulumuzun saç bakımı ve güzellik hizmetleri bölümü ile Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri işbirliğiyle tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına saç ve cilt bakımı yapmış olduğumuz etkinlik gibi bu etkinliğimizi de yine gönüllülerimiz ile Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller projesi çerçevesinde belirli aralıklarla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.