2 Kupa 15 Altın 6 Gümüş 2 Bronz Madalya
15-18 Kasım tarihleri arasında Akdeniz Şefler Kulübü Derneği (ASKDER) tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı yemek yarışması GASTRO ANTALYA 2023’te TOGÜ Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz katılım sağladı. Organizasyon boyunca oldukça başarılı bir performans sergileyen TOGÜ ögrencileri, çeşitli kategorilerde toplamda 2 Kupa, 15 Altın, 6 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanarak en iyi üniversitlerden birisi oldu. Yarışmada, Michelin Yıldızlı şefler, zincir otellerin executive şefleri ve uluslararası ödüllere sahip toplam 162 şef jüri üyesi olarak görev yapmıştır. Yemek yarışmasına 43 farklı ülkeden yaklaşık 800 yarışmacı katılmıştır. Türkiye’den ve yurtdışından 21 üniversite de yarışmaya katılım sağlamıştır.
Yüksekokulumuzun değerli akademik personeli Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Kamil AKYOLLU, Gastronomi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hakan KENDİR ve Arş. Gör. Büşra KARAGÖZ koordinasyonunda, jürinin ve tüm otoritelerin takdirini kazanarak TOGÜ’yü en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.