Hızlı Erişim

Rektörümüz, Artova MYO Akademik Genel Kuruluna Katıldı

Rektörümüz, Artova MYO Akademik Genel Kuruluna Katıldı

  •  14 Kasım 2023 Salı
  •  1038 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Artova Meslek Yüksekokulu akademik genel kuruluna katılmak için Artova’yı ziyaret etti. Rektörümüz, Akademik Genel Kurul öncesinde Artova MYO tarafından gerçekleştirilen “Girişimcilik Söyleşisine” katıldı. Söyleşide, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih GÖKDERE, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vesile KEŞKEK GÜLER ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret AYVAZ konuşmacı olarak yer aldı.

Söyleşi sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Artova Kaymakamı Erkan ATAM ve Artova Belediye Başkanı Lütvü YALÇIN’ı makamlarında ziyaret etti. Her iki ziyarette de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz, ziyaretler sonrasında Artova Meslek Yüksekokulu akademik genel kuruluna katıldı. Toplantıda, Artova MYO Müdürü ve müdür yardımcıları ile akademik personel yer aldı. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Üniversitemiz hakkında ve Üniversitemizce gerçekleştirilen akademik çalışmalar, projeler, eğitim öğretim, staj programları, akreditasyon ve sosyal etkinlikler ile ilgili bilgiler aktardı.

Toplantıda, Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan COŞKUN tarafından bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Toplantı soru cevap sonrasında son buldu.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.