Cumhuriyetimizin 100. Yılı Futbol Turnuvası Tamamlandı

•  7 Kasım 2023 Salı

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvası bugün yapılan final maçı ile tamamlandı. Final maçı Spor Bilimleri Fakültesi ve Artova Meslek Yüksekokulu arasında gerçekleşti. Spor Bilimleri Fakültesi 4-1 skorla turnuvanın galibi oldu. Turnuvada Artova MYO ikinci olurken Tokat Meslek Yüksekokulu 3’üncülüğü elde etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Futbol Turnuvasının kupa törenine katıldı. Rektörümüz turnuvada ilk üçe girerek başarı elde eden takımlara kupalarını takdim ederek başarılarının devamını diledi.