Rektörümüz Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

•  1 Kasım 2023 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi akademik genel kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, Ziraat Fakültesi Dekanı, Dekan yardımcıları ve akademik personelimiz yer aldı.

Toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem CANGİ, Ziraat Fakültemiz hakkında tanıtıcı bilgiler paylaşarak fakülte tarafından yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

Kurul toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ bir konuşma gerçekleştirdi. Rektörümüz, Üniversitemiz hakkında bilgiler aktararak Ziraat Fakültemizin önemini vurguladı. Rektörümüz,  Üniversitemizce gerçekleştirilen akademik çalışmalar, projeler, eğitim öğretim, staj programları, akreditasyon ve sosyal etkinlikler ile ilgili bilgiler de aktararak standartların daha da iyileştirilmesine yönelik yapılan ve yapılması gerekenlere dikkat çekti.

Ziraat Fakültesi akademik kurulu toplantısı soru cevap sonrası son buldu.