Hızlı Erişim

.

Manşetler
  • .

    26 Ekim 2023 Perşembe

.

  •  26 Ekim 2023 Perşembe
  •  1027 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Dair Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanı ve onun varış noktası olan Cumhuriyetimizin 100 yılı geride bırakmasını gururla ve coşkuyla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlayan bu büyük yolculuk, azim, cesaret ve inançla dolu bir serüvene dönüşmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılı, ulusumuzun tarihi boyunca gösterdiği büyük direnişlerin ve başarıların bir simgesidir. Bugün, tüm dünyada barış, bağımsızlık ve demokrasiyi simgeleyen bir ülke olarak parlıyoruz.

100 yıl boyunca, bu topraklarda yaşayan her bireyin, her kesimin bir arada uyum içinde yaşama iradesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel dayanağı olmuştur. Topraklarımızı vatan kılıp bizi biz yapan maddi ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, daha güçlü bir geleceğe ve aydınlık yarınlara yürüyoruz.

Bu özel günde, Türkiye'nin kalkınmasına, refahına ve birlik içindeki dayanışmasına olan inancımızı yineliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu büyük mirası gelecek nesillere daha da güçlü bir şekilde aktarmak için hep bir arada olma sözü veriyoruz.

Milletimizin bu büyük coşkusunu paylaşırken, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlu olsun!

Cumhuriyetimiz ve Türkiye’mizin bu “Yeni Yüzyıl”da da mesut, muvaffak ve muzaffer olmasını diliyorum.

 

Nice 100 yıllara!

Saygılarımla,

                                                                                                                                              Prof. Dr. Fatih YILMAZ

                                                                                                                                                             Rektör




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.