Hızlı Erişim

Kur’an Kursu Görevlilerine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi Programı Başladı

Kur’an Kursu Görevlilerine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi Programı Başladı

  •  20 Haziran 2023 Salı
  •  1361 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Tokat İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen Kur’an Kursu Görevlilerine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi Programı başladı. Karşıyaka GOP Merkez Camii Mehmet Emin Saraç Konferans Salonunda yapılan açılışa Vali Numan HATİPOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İNANIR, Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, akademik personelimiz ve Din görevlileri katıldı.

Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU yapmış olduğu konuşmada yapılan işbirliğinin hayırlara vesile olmasını diledi. Programa katkıları olan Valimize, Rektörümüze, Eğitim Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi Dekanlarımıza teşekkürlerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yapmış olduğu konuşmada Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin bir yükseköğretim kurumu olmakla beraber aynı zamanda toplumla bütünleşen ve bölgesine nitelikli katkı sunan bir üniversite olduğunu ifade etti. Her eğitim öğretim yılı içerisinde başta kamu kurumları olmak üzere nerdeyse her kesimden insanımızın doğrudan hayatına dokunan etkinlikler gerçekleştirildiğini kaydeden Rektörümüz yapılan etkinliklerden örneklere yer verdi. Rektörümüz, düzenlenen program kapsamında alanında uzman değerli akademisyenlerimizin bilgi ve tecrübelerini Yaz Kur’an kursu görevlilerine aktaracağını ifade ederek bu eğitimlerin çıktılarının ilgili kurumlarla paylaşılacağını söyledi. Rektörümüz, Üniversite olarak hem özel sektör hem kamu işbirliklerimizle Tokat’a, bölgesine ve Türkiye’ye yüksek katkı sağlamaya devam edileceğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Tokat Valisi Numan HATİPOĞLU yapmış olduğu konuşmada Üniversite ve kent bütünleşmesinin önemine değindi. Kendi deneyimlerine de yer veren Valimiz Üniversitelerin kentlere yüzünü dönmesi gerektiğini vurguladı. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin bu anlamda önemli işlere ve işbirliklerine imza attığını ifade eden Valimiz Rektörümüze, üniversite yönetimimize ve personelimize teşekkürlerini iletti.

Kur’an Kursu Görevlilerine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi Programı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi öğretim üyelerinin katılacağı Sınıf Yönetimi Becerileri, Zihinsel Gelişim, Din Eğitiminde Yöntemler 1, Ahlaki Gelişim, Oyunlarla Öğretim, Din Eğitiminde Yöntemler 2 dersleri ile 20-22 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.