Üniversitemiz ile Margulan Pavlodar Pedagoji Üniversitesi Arasında Çifte Diploma İş Birliği

•  16 Ekim 2024 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Kazakistan Margulan Pavlodar Pedagoji Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Yılmaz’ı Margulan Pavlodar Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Zhanbol Zhilbayev karşıladı.

Bir dizi temaslarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz'a Margulan Pavlodar Pedagoji Üniversitesi tarafından fahri profesörlük ünvanı verildi. Ayrıca Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Margulan Pavlodar Pedagoji Üniversitesi arasında iş birliği protokolü yapıldı. Tarih Bölümü ve Yabancı Diller Eğitimi Bölümü için hazırlanan Yüksek Lisans Çifte Diploma protokolü Prof. Dr. Fatih Yılmaz ve Prof. Zhanbol Zhilbayev tarafından imzalandı.