Üniversitemizden “Dünya Kız Çocukları Günü Fidan Dikim” Etkinliği

•  11 Ekim 2024 Cuma

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kadın ve Aile Çalışmaları Öğrenci Kulübü tarafından “Dünya Kız Çocukları Günü Fidan Dikim” etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temür,  Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Esra Çaylak Altun,  Dr. Öğretim Üyesi Vasviye Eroğlu, Sosyal Sorumluluk Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Tuba Karabey, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Etkinlikte daha yaşanabilir bir dünya için, kız çocuklarının yarınına umut olmasını temsilen kız çocukları ile fidanlar dikildi ve sulaması gerçekleştirildi.