Üniversitemizden “Kız Çocuklarımız Dünyamız” Etkinliği

•  11 Ekim 2024 Cuma

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu iş birliği ile Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı: Kız Çocuklarımız Dünyamız etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temür, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş,  Sosyal Sorumluluk Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Tuba Karabey, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcıları, Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sema Bilgin, Öğr. Gör. Sevgi Kelek, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Etkinlik kapsamında sanat atölyesi, oyunlaştırılmış drama çalışması ve müzikli oyunlar yapıldı. Etkinlik ikramlarla son buldu.