Hızlı Erişim

Rektörümüz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

Rektörümüz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

  •  10 Ekim 2024 Perşembe
  •  448 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kuruluna katıldı. Toplantıda Rektör Danışmanı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Genel Sekreterimiz, Dekan yardımcıları ve akademisyenler yer aldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yayar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hakkında tanıtıcı bir sunum gerçekleştirdi. Fakülte tarafından yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz yapmış olduğu konuşmada İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin önemine değindi. Öğrenci odaklı eğitim anlayışını benimsediğini ifade eden Rektörümüz eğitim öğretimde niteliğin daha da artırılması gerektiğini vurguladı. Üniversitemizde son dönem yapılan yeniliklere de değinen Rektörümüz beklenti ve önerilerini de aktardı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurulu soru cevap sonrası son buldu.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.