Hızlı Erişim

Rektörümüz Eczacılık Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

Rektörümüz Eczacılık Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

  •  10 Ekim 2024 Perşembe
  •  341 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Eczacılık Fakültesi Akademik Genel Kuruluna katıldı. Toplantıda Eczacılık Fakültesi Dekanı, Dekan yardımcıları ve akademisyenler yer aldı.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Hilal Çadırcı, Eczacılık Fakültesi hakkında tanıtıcı bilgiler aktararak fakülte tarafından yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında açıklayıcı bilgilere yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz yapmış olduğu konuşmada Üniversitemizin son dönem yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. 2018 yılında açılan fakültemizin bu yıl öğrenci alması ve özellikle bilimsel çalışmalar yapmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Rektörümüz fakülte akreditasyon çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. Öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve mezun edilmesinin önemine değinen Rektörümüz, beklenti ve önerilerini de sıraladı.

Eczacılık Fakültesi Akademik Genel Kurulu soru cevap sonrası son buldu.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.