Dil Cafe Kapılarını Öğrencilerimize Yeniden Açtı

•  9 Ekim 2024 Çarşamba

Geçtiğimiz yıl başlayan Dil Cafe bu yıl da kapılarını öğrencilere açtı. İngilizce konuşma pratiğini öğrencilere kazandırmak üzere düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, eğitmenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

TOGÜ Teras’ta yapılan etkinlikte Eugenio Lasagna, Elena Moloshina, Valeriia Liukina ve Juliia Arsenteva eğitmen olarak yer aldı. Öğrenciler, eğitmen eşliğinde İngilizce konuşma pratiği gerçekleştirdi. Rektörümüz de öğrencilerimiz ile sohbet ederek dil öğrenme pratiği kazanmak için bu tip etkinliklere katılmalarının önemine değindi.

İngilizce konuşma etkinliği dönem boyunca her hafta yapılmaya devam edecek.