Hızlı Erişim

Rektörümüz, Fakültelerimize Dereceyle Yerleşen Öğrencilerimizle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Rektörümüz, Fakültelerimize Dereceyle Yerleşen Öğrencilerimizle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

  •  9 Ekim 2024 Çarşamba
  •  384 Görüntüleme
  •  Yazdır

Başarıyı ödüllendiren Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, 2024-2025 eğitim öğretim yılında fakültelerini dereceyle kazanan öğrencilerimizle kahvaltıda bir araya geldi. TOGÜ Teras’ta düzenlenen kahvaltı programına Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mücahit Eğri ve Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Onur Saraçoğlu, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin Demiray ve öğrencilerimiz katıldı.


Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılı olarak Üniversitemizi dereceyle kazanan öğrencilerimizi tebrik etti. Üniversitemizin eğitim öğretim ortamlarından ve fiziki yapısından bahseden Rektörümüz Üniversitemizin öğrenci odaklı eğitim anlayışını benimsediğini belirtti. Eğitim öğretimde niteliğin önemine vurgu yapan Rektörümüz öğrencilerimizin nitelikli bir eğitim almasını temel amaç edindiklerini ifade etti. Öğrencilerimizi kariyer yolculuklarında da desteklediklerini belirten Rektörümüz “Mezuniyet sonrasında TOGÜ’nün bir mensubu ve mezunu olarak Üniversiteniz ile her zaman gurur duyacaksınız” dedi. Öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının daim olmasını diledi.





Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.