Prof. Dr. Ersan Öz’den Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Konferansı

•  4 Ekim 2024 Cuma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Prof. Dr. Ersan Öz’ün konuşmacı olarak yer aldığı “Türkiye’de Teknoloji Geliştirme Bölgeleri: Ekonomik Katkılar, Avantajlar, Yükümlülükler ve Gelecek Konferansı” gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Yusuf Temür, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Muhittin Demiray, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta Prof. Dr. Ersan Öz konuşmacı olarak yer aldı. Öz konuşmasında, teknoloji geliştirme bölgelerinin önemine değinerek ekonomik katkıları konusunda detaylı bilgileri dinleyicilere aktardı.

Konferans sonrasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim Koçyiğit tarafından Prof. Dr. Ersan Öz’e teşekkür belgesi takdim edildi.