Hızlı Erişim

Rektörümüz Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

Rektörümüz Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kuruluna Katıldı

  •  3 Ekim 2024 Perşembe
  •  384 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kuruluna katıldı. Toplantıda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Eğitim Fakültesi Dekanı, Dekan yardımcıları ve akademisyenler yer aldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Eğitim Fakültesi hakkında tanıtıcı bilgiler aktararak fakülte tarafından yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında açıklayıcı bilgilere yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz yapmış olduğu konuşmada Üniversitemizin son dönem yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Eğitim Fakültemizin, eğitim öğretim anlamında oldukça önemli bir fakülte olduğunu belirten Rektörümüz bilimsel faaliyetler, eğitim ve sosyal faaliyetlerle ilgili önerilerini açıkladı. Üniversitemizin uluslararası başarı ivmesinin daha da yükseleceğini kaydeden Rektörümüz bu kapsamda yapılan ve yapılması gerekenlere dikkat çekti.

Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurulu soru cevap sonrası son buldu.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.