Rektörümüzden YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Ziyaret

•  29 Ağustos 2024 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı makamında ziyaret etti.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz Üniversitemizde yapılan faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgileri YÖK Başkanımıza aktardı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin yaptığı çalışmaları değerlendirerek özellikle topluma katkı anlamında sunulan işleri oldukça takdir ettiğini ifade etti. Yapılan çalışmalara katkısı olanlara teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz da misafirperverlikleri dolayısıyla YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkür etti.