Hızlı Erişim

Üniversitemizde Yeni Kayıt Heyecanı

Haberler

Üniversitemizde Yeni Kayıt Heyecanı

  •  19 Ağustos 2024 Pazartesi
  •  392 Görüntüleme
  •  Yazdır

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Üniversitemizi kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı. Bugün başlayan kayıt sürecinde Üniversitemize gelerek yüz yüze kayıt yaptıran öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ ziyaret etti.

Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılan kayıtlara yeni kazan öğrenciler ve aileleri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yaptığı ziyarette kayıt için gelen öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Rektörümüz, Üniversitemizin köklü bir tarihi geçmişi olduğunu ifade ederek öğrencilerin Üniversitemizde nitelikli bir eğitim öğretim süreci geçireceğini belirtti.

Üniversitemizin yüzde 99 doluluk oranına eriştiğini kaydeden Rektörümüz, ailelerin ve öğrencilerin Üniversitemizi tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Aileler ve öğrenciler de Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesini kazanmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.