Hızlı Erişim

“Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon” Konferansı Gerçekleştirildi

“Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon” Konferansı Gerçekleştirildi

  •  23 Mayıs 2024 Perşembe
  •  578 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemiz “Kalite Koordinatörlüğü” tarafından “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon” konferansı gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda düzenlenen konferansa Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT, Prof. Dr. Mücahit EĞRİ, dekanlarımız, müdürlerimiz, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Uğur AKIN yapmış olduğu açılış konuşmasında Üniversitemizin kalite çalışmaları ve akreditasyon ile ilgili bilgiler aktardı. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın kalite çalışmalarına oldukça önem verdiğini ifade eden AKIN, akredite edilen programlarımız hakkında açıklayıcı bilgiler aktardı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi Prof. Dr. Muhsin KAR’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Akabinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi Prof. Dr. Muhsin KAR tarafından "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon" konulu konferans gerçekleştirildi. Prof. Dr. Muhsin KAR, kalite çalışmaları ve akreditasyon süreçleri ile ilgili ayrıntılı bilgileri dinleyicilere aktardı. Program, Prof. Dr. Muhsin KAR’a teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.




Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.