Hızlı Erişim

Rektörümüz Erbaa’daki Akademik Birimlerimizin Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Erbaa’daki Akademik Birimlerimizin Genel Kurul Toplantısına Katıldı

  •  21 Kasım 2023 Salı
  •  1051 Görüntüleme
  •  Yazdır

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Erbaa’daki akademik birimlerimizin akademik genel kurullarına katılmak için Erbaa’yı ziyaret etti. 
Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Erbaa’daki mevcut yerleşke binaları ve Sağlık Kampüsü yapımı için tahsis edilen alanı gezerek incelemelerde bulundu.

Sonrasında Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Erbaa Meslek Yüksekokulumuzun Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Dekanlarımız, Dekan yardımcılarımız, Müdürlerimiz, Müdür yardımcılarımız ve akademik personelimiz katıldı.

Toplantıda Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih POLAT, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet DEMİRTAŞ, Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İrfan USTA tarafından fakülte ve meslek yüksekokullarımız hakkında tanıtıcı sunumlar gerçekleştirildi. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ da bir konuşma gerçekleştirdi. 
Rektörümüz konuşmasında, Üniversitemizin gelişimi ve son dönemde gerçekleştirilen yenilikler hakkında bilgiler aktardı. Eğitim-öğretim ve araştırma geliştirme faaliyetlerinden bahseden Rektörümüz beklenti ve önerilerini akademisyenlerimizle paylaştı. Akademik birimlerimizin genel kurul toplantısı soru cevap sonrasında son buldu.



Tokat Gaziosmanpaşa University, Taşlıçiftlik Campus, 60250 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2023© Tüm Hakları Saklıdır.