Erbaa’da Üniversite Tanıtım ve Tercih Standı Açıldı

•  2 Ağustos 2023 Çarşamba

2023 tercih dönemi tanıtım faaliyetleri kapsamında Üniversitemiz Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Erbaa Meslek Yüksekokulu ve Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Üniversite Tanıtım ve Tercih” standı açıldı.

Erbaa Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta Fakülte ve Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimiz tarafından aday öğrencilere bölüm ve puanlarla ilgili bilgilerin aktarıldığı tanıtım faaliyetleri yürütülüyor. Tanıtım standı 31 Temmuz ile 02 Ağustos 2023 tarihleri arasında hizmet vermeye devam edecek.