Öğrencilerimizin Dikkatine

Öğrencilerimizin Dikkatine

•  7 Şubat 2023 Salı

Ülkemizdeki deprem afetinden etkilenen başta Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye illerindeki nüfusa kayıtlı ve söz konusu illerde ikamet eden öğrencilerimiz, Üniversitemizin ön-lisans ve lisans eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliğinin ilgili maddeleri kapsamında mazeretli ders kaydı yaptırabilecek olup, bu öğrencilerimizin kayıt yenileme ve derslere devamları ile ilgili mağduriyet yaşamamaları konusunda gerekli hassasiyet titizlikle gösterilecektir. Bu konularda ihtiyaç duyulan danışma hizmeti ve bilgiyi aşağıda belirtilen irtibat kanalları ile Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından edinebilirsiniz.

Tel:0356 2500033

@toguogrenciisleri